Cautare

291 de rezultate pentru "concertul dalaras" (4.87 secunde)
http://www.youtube.com/watch?v=I-OMPZSarNU Concertul "BZN" va avea loc pe 25 Octombrie 2013 la Sala Palatului din Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events.
O alta controversa starneste "Concertul pastoral". Trei barbati normal imbracati sunt acompaniati de doua femei dezbracate, iar sensul mitologic acordat acestei scene este ca muzicantii sunt insotiti de muzele lor, care sunt inspiratoarele versurilor care vor insoti muzica.
Concertul pe care celebrul Joe Cocker il va sustine pe 4 August la Bucuresti va avea loc la Sala Palatului, si nu la Romexpo in aer liber, cum fusese anuntat initial!
Unul dintre cele mai asteptate concerte ale anului 2013 in Romania a fost, fara indoiala, concertul pe care il sustine, in aceasta seara, britanicul Roger Waters in Piata Constitutiei din Capitala.
0244310 918, interior 129 - sectia Relatii publice sau completand un formular pe site-ul http://peles.ro/concertul-sunetul-muzicii-vii-editia-a-iii-a/ Programul complet al stagiunii pe:
Biletele pentru concertul din 25 Octombrie costa intre 50 si 300 de lei si pot fi achizitionate din urmatoarele locatii:
Concertul va fi cu siguranta unul memorabil. Artistul a cantat pentru prima data in tara noastra in 1993, cand a sustinut o reprezentatie la festivalul Cerbul de Aur.
Artistul le-a facut cadou acestor persoane 50 de bilete la concertul sau pentru a le aduce putina bucurie in suflet.
Asociatia Culturala ,,REGAL D’ART" isi propune, cu devotament si profesionalism, investind experienta dobandita prin toate proiectele culturale realizate, sa promoveze o serie de evenimente ce nu vor avea alt scop decat acela de a plasa arta pe locul meritoriu.
Irinel si Alexandra au mai bifat in urma cu o luna si jumatate si un chef dat in cinstea lui Julio Iglesias, dupa concertul marelui solist la Bucuresti, tanara declarandu-se o mare admiratoare a celebrului cantaret.
Concertul de Craciun al lui Stefan Banica Jr. A doua zi de Craciun (26 decembrie) • 8.45. Filmul Veronica (Romania 1972) • 17.00.
In acest caz concertul celor de la Iced Earth din Silver Church poate fi o alegere inspirata. Fanii metal stiu de ce...
Trupa Celelalte Cuvinte a pregatit un repertoriu deosebit pentru concertul acustic "Trup si Suflet", ce va avea loc in data de 28 februarie, la Casa Studentilor din Timisoara.
Concertul de la Ateneul Roman este organizat de Fundatia Clubul de la Bucuresti, si va incepe la ora 19,00.
Dupa lansarea albumului "15", ce a avut loc vineri, 14 martie, impreuna cu Gazeta Sporturilor, Taxi va urca pe scena Salii Palatului pentru concertul aniversar de 15 ani.
Biletele pentru concertul Mireille Mathieu de la Bucuresti au fost puse in vanzare la preturi variabile in functie de cateogria de loc, dupa cum urmeaza:
Gabi "Gurita" Nicolau - voce, Eugen Mihaescu - chitara, Dragos Docan - bass, Sorin Voinea - claviaturi, Razvan "Lapi" Lupu - tobe vor sustine concertul care marcheaza reintoarcerea trupei la componenta care a pozitionat-o, in perioada 1990-1994, intre primele cinci formatii rock din Romania.
Biletele pentru concertul Phoenix se pot achizitiona: - Online - de pe iabilet.ro si metalhead.ro/bilete/ (bilete electronice) - in format fizic - din reteaua IaBilet:
Concertul "AL BANO featuring a very special guest - ROMINA POWER" va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 5 Noiembrie 2014 si este organizat de Project Events.aa https://www.youtube.com/watch?v=Q0wZQbK938Y www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro
Biletele pentru concertul UNEARTH pot fi gasite pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica IaBilet (UMAN, Senia, Perfect Tour) din toata tara la urmatoarele preturi:
google-analytics.com